Test av Nordiclån forbrukslån

Nordiclån forbrukslån

terningkast

Test av Nordiclån forbrukslån

terningkast

 • Mindre lånebeløp
 • Ingen krav til sikkerhet
 • Rask utbetaling

infoDet er uforpliktende å søke!

Ved å fullføre søknadsskjema får du et uforpliktende tilbud som blant annet forteller rentevilkårene du vil få. Dette gir deg mulighet til å søke flere forbrukslån, for deretter å velge det beste tilbudet.

Test av Nordiclån forbrukslån

Karakter

Lånegrense

10.000 - 50.000 kr

Aldersgrense

20 år

Maks nedbetalingstid

80 mnd

Nordiclån forbrukslån

Vi har gjort en vurdering av Nordiclån forbrukslån. Aktøren er allerede veletablert i Danmark, og er i Norge nylig etablert av THORN Norge Finans AS, som står bak lån som L’EASY Minilån, KlikkLån og Thorn Privatlån Pluss, for å nevne noen.

Med Nordiclån kan du låne mellom 10 000 og 50 000 kroner med en nedbetalingstid på mellom ett år og 80 måneder (6 år og 8 måneder). Lånet har en nominell rente på mellom 8,73 % og 23,90 % prosent, og du låner så klart uten sikkerhet.

Nordiclån forbrukslån – et lån med noe høy rente

I vår sammenligning av forbrukslån får nok ikke Nordiclån den aller beste plasseringen, mye på grunn av at lånet har en ufordelaktig nominell rente, en nominell rente som er høyere enn mange alternativer allerede på minste mulige sats.

Samtidig er ikke dette et veldig fleksibelt lån hva lånesum angår, og du kan maks låne 50 000 kroner. For lån under 50 000 kroner kan vi heller anbefale Santander forbrukslån, som har gratis etableringsgebyr for lån inntil 70 000 kroner. 10 000 kroner i minste mulige lånesum er dessuten noe høyt for et lån som allerede er lite fleksibelt.

Har du imidlertid bruk for et lån under 50 000 kroner, skal vi ikke utelukke at du kan få en lav rente også hos Nordiclån. Renten banken bestemmer avhenger nemlig av en individuell vurdering av deg som søker på lån.

Forbrukslån med svar på dagen, pengene på konto neste dag

Søker du lån hos Nordiclån kan du få pengene raskt. Du vil få svar på søknaden din i løpet av en time. Dersom du får innvilget lån og aksepterer låneavtalen og signerer med BankID kan du få pengene på konto allerede neste dag.

Hendig for deg som trenger penger nå, men vi anbefaler alle om å ta en helhetlig vurdering før de søker og bestemmer seg for forbrukslån.

Forbrukslån med variabelt etableringsgebyr

Hos Nordiclån varierer etableringsgebyret ut ifra hvilket beløp du ønsker å låne. For lån inntil 25 000 kroner koster etableringsgebyr 695 kroner, og for lån over 25 000 kroner betaler du 2,8 % av lånebeløpet i etableringsgebyr. Skal du for eksempel låne 50 000 kroner må du ut med 1400 kroner i etableringsgebyr, som er høyt sammenlignet med konkurrentene.

Det høye gebyret bidrar også til å presse den effektive renten opp. Vi anbefaler at du ser på den effektive renten når du skal låne, siden den gir et mer reellt bilde på hvor mye det faktisk koster deg å låne.

Søk hos flere for billig forbrukslån

For best mulig rente anbefaler vi dessuten at du søker hos flere aktører enn kun én. Hvis du synes Nordiclån virker som et godt lån, anbefaler vi at du også finner et par andre gode aktører i vår test og søker hos disse også.

Det er nemlig først når du har søkt og mottatt lånetilbud i retur at du får vite hvilket faktiske rentenivå lånet kommer til å ligge på. Siden det er uforpliktende å søke og motta lånetilbud, kan du derfor søke hos flere og velge den aktøren som kan tilby lavest rente og dermed billigst lån.


Testen av Nordiclån forbrukslån er utført av og er sist oppdatert .

Vår vurdering (Poengscore): 1 av mulige 6.

Fordeler

 • Greit for små lån.
 • Lån uten sikkerhet.
 • Bruk pengene på hva du vil.
 • Raskt utbetaling av lån.
 • Du får 25 % av dine utgifter til renter og etableringsgebyr i skattefradrag.

Ulemper

 • Noe høy rente.
 • Høyt etableringsgebyr over 25 000 kroner (2,8 % av lånesummen).
 • Lite fleksibelt lånebeløp.

Betingelser

 • Aldersgrense 20 år.
 • Ingen betalingsanmerkninger.
 • Nordiclån foretar kredittvurdering av deg.

Hva er dine erfaringer med Nordiclån forbrukslån? Del med oss i kommentarfeltet!

sok230

infoDet er uforpliktende å søke!

Ved å fullføre søknadsskjema får du et uforpliktende tilbud som blant annet forteller rentevilkårene du vil få. Dette gir deg mulighet til å søke flere forbrukslån, for deretter å velge det beste tilbudet.

Gebyrer

 • Termingebyr – kr 45


 • Purregebyr – kr 67


 • Etableringsgebyr lån inntil 25 000 – kr 695


 • Etableringsgebyr lån over 25 000,- – 2,8 % av lånebeløpet (2100 v/lån på kr 75 000)

Eff.rente 25,88%, 25 000,-, o/5 år, etabl.geb. 700,-, Totalt: 41 595,-.

Effektiv rente: 19,89 % - 52,85 %. Løpetid 1-6 år.