Sammenlign pris på forsikring

Svært mange betaler for mye for forsikringene sine. Med vår anbudstjeneste har du mulighet til å sammenligne pris på inntil tre forsikringsselskaper, raskt og enkelt.

Start med å klikke på knappen under for deretter å velge hvilke tre forsikringsselskap som skal motta informasjonen din. Deretter er det bare å lene seg tilbake og vente på at selskapene skal konkurrere om å gi deg den beste prisen. Tjenesten er uforpliktende og gratis. Klikk på knappen under for å komme i gang.

9 av 10 betaler for mye for sine forsikringer

Så mange som 9 av 10 betaler for mye for sine forsikringer. Dette skyldes helt og holdent at vi ikke er flinke nok til å stille krav og forhandle med forsikringsselskapene. Erfaring fra våre brukere viser at det å stille krav hjelper og kan gjøre at du sparer flere tusen kroner. Vårt verktøy gjør det enklere for deg å sette forsikringsselskapene opp mot hverandre.

Samle forsikringer

Første bud for å få seg billigere forsikring er å samle alle forsikringene i ett selskap. Mange har sine forsikringer fordelt på flere selskaper, noe som kan ha vært gunstig ved anskaffelse, men som ikke lønner seg når man ser på samlerabattene man kan oppnå hos ulike forsikringsselskaper. Vi ser at selskaper som IF og Tryg gir inntil henholdsvis 12 % og 17 % samlerabatt om man har mer enn tre forsikringer. Dette alene kan spare deg for flere tusen kroner.

Sett forsikringene dine på anbud – oppnå billigere forsikringer

Ved å benytte en anbudstjeneste kan du sende en oversikt over hvilke forsikringer du har behov for til flere forsikringsselskaper. Hvert av forsikringsselskapene har deretter mulighet til å gi deg tilbud. I en slik situasjon får du som kunde orientert deg mellom flere selskaper, og du får raskt og effektivt gjort deg et bilde av hva som er billigste utvei med dine forsikringer.

I tillegg til å hente inn tilbud fra flere selskaper setter du selskapene opp mot hverandre. Alle selskapene vet at de er i en anbudsrunde, og at de må gi et godt tilbud for å kapre deg som kunde. På denne måten havner du i en gunstig situasjon og har mulighet til å skaffe deg billigere forsikring.

Reforhandle forsikringer årlig

Et annet viktig tiltak vil være å stille krav til forsikringsselskapene årlig. På denne måten sikrer du deg den til enhver tid billigste og mest gunstige forsikringen som er tilgjengelig. Enkelte selskaper kan ha kampanjer, og ønsker å øke kundemassen. På denne måten kan du være til stede og få godene av dette med bedre priser.

Rydd i forsikringene dine

shutterstock_120866929

Man skal også passe på å ikke ha for mange og unyttige forsikringer. Enkelte av oss velger i ulike situasjoner i livet å gå til anskaffelse av forsikringer som kanskje ikke er like aktuelle etter hvert. En forsikring du ikke får bruk for er i utgangspunktet bortkastede penger. Man må alltid stille kostnaden opp mot sikkerheten man oppnår ved å ha en forsikring. På denne måten kan du se om en forsikring er viktig for deg, og luke ut de forsikringer som ikke lenger er nødvendige.

Du kan også spare penger ved å se på hvilken type forsikring du har. Eksempelvis tilbyr flere selskaper forsikringer med ekstra dekninger, som bilforsikring med ekstra god dekning for veihjelp, motorhavari og lignende. Er dette kanskje overflødig for deg, kan du spare på å nedgradere disse forsikringene.

Hvordan sammenligner du og velger billigste forsikring

En svært viktig ting å huske på når du skal sammenligne forsikringer fra flere ulike selskaper, er at vilkårene for forsikringene kan være svært forskjellige. Vilkår som egenandel, mindre dekning og lavere erstatningssummer kan gjøre at forsikringsprisen blir forlokkende, men på ingen måte bedre. Vi anbefaler derfor at du setter deg raskt inn i hovedlinjene i vilkårene på de ulike forsikringene. Er du usikker kan du spørre selskapet selv om de har matchet din eksisterende forsikringsleverandør, eller hva det vil koste å gjøre dette.

Om du synes det er vanskelig å sammenligne forsikringstilbudene kan du sende over tilbudene til oss i Dinero.no, og vi kan hjelpe deg å gjøre en enkel vurdering av disse.

Få billigere forsikring med anbud

Av erfaring ser vi at man kan spare flere tusen kroner på reforhandling og sondering av markedet for forsikringer. Eksempelvis kan en bilforsikring på en Nissan Qashqai koste fra 5500 opp til 14 000 kroner med tilnærmet like vilkår hos noen av Norges største forsikringsselskaper.

Sammenlign forsikringspriser her

Noen av forsikringsselskapene du kan velge mellom: