Dette er Dinero.no

Forbrukerportalen Dinero™ tilbyr redaksjonelle tester og artikler innen bank, finans og forsikring. Vi har også tilsvarende tilbud i Danmark på Credi.dk og i Sverige på Credi.se .

Vi ønsker samtidig å understreke at Forbrukerportalen Dinero™ verken er en tilbyder av bank-, finans- eller forsikringstjenester. Vi arbeider utelukkende med tjenester knyttet til sammenligning, samt produksjon av redaksjonelt innhold for forbrukere. Våre tester er basert på offentlig tilgjengelige data, og vi lenker videre selskaper innen bank og finans for å gjøre det enklere for forbrukere å benytte seg av deres tjenester og tilbud. Utover dette er Dinero.no er et kommersielt nettsted som mottar provisjon for å sende brukere videre til finansinstitusjoner.

Visjon og mål:

Visjon: Dinero.no skal være et ledende kunnskapssentrum innen kreditt.

Mål: Teamet bak Dinero.no skal inneha mest kunnskap i landet innen kreditt. Vi skal benytte denne kunnskapen til å lage opplysende artikler, og tester som hjelper brukerne. Vi skal også ta en aktiv rolle i debatter og media, med mål om å formidle objektiv informasjon.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål, tips til forbedring, ris eller ros.
Kontaktinfo finner du på denne siden.

Siden er driftet av Fagweb AS (org.nr: 912 676 196):

Adresse:
Sandviksveien 73/75
1363 Høvik
Norge


dinero-logo-rtm-230

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Ring:
23 90 52 52


Send e-post til:
hjelp@dinero.no