Forbrukerportalen Dinero™ tilbyr tjenester for å forenkle beslutningsprosessen ved valg av tilbydere innen bank, finans og forsikring. Vi utarbeider redaksjonelle tester og artikler, samt avanserte anbudstjenester for å innhente oversikt over tilbydernes vilkår. Vi har også tilsvarende tilbud i Danmark på Credi.dk og i Sverige på Credi.se .

Vi ønsker samtidig å understreke at Forbrukerportalen Dinero™ verken er en tilbyder av bank-, finans- eller forsikringstjenester. Vi arbeider utelukkende med tjenester knyttet til anbud og sammenligning, samt produksjon av redaksjonelt innhold for forbrukere. Våre tester er basert på offentlig tilgjengelige data, og vi lenker videre selskaper innen bank og finans for å gjøre det enklere for forbrukere å benytte seg av deres tjenester og tilbud. Utover dette er Dinero.no er et kommersielt nettsted som mottar provisjon for å sende brukere videre til finansinstitusjoner.

Visjon og mål:

Være bindeleddet mellom forbrukere og aktører, og gjøre det enklere for førstnevnte å velge tilbydere innen bank, finans og forsikring.

Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål, tips til forbedring, ris eller ros.
Kontaktinfo finner du på denne siden.

Siden er driftet av Fagweb AS (org.nr: 912 676 196):

Adresse:
Enebakkveien 117
0680 Oslo
Norge


dinero-logo-rtm-230

Trenger du hjelp?

Ring:
23 90 52 52


Send e-post til:
hjelp@dinero.no