Dinero.nos personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Dinero.no samler inn og bruker personopplysninger og informasjonskapsler.

Oppdatert: 26.06.2018

Dinero.no, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Viktig om Dinero.no

Dinero.no er et nettsted som tilbyr artikler innen privatøkonomi samt sammenligningstjenester av finansielle tjenester. I forbindelse med disse sammenligningstjenestene har du mulighet til å gå videre til bankene via en søk-nå-knapp. Dinero.no tar ikke ansvar for innhold eller tjenester på sidene vi lenker til bak søk-nå-knapper eller andre lenkeformer.

Behandling av personopplysninger på dinero.no

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Mailchimp er Dineros databehandler i forbindelse med e-postutsendelser. Vi har en skriftlig avtale med Mailchimp om hvordan sikkerheten skal ivaretaes, og hvordan vi kan tilby deg innsyn og muligheten til å bli slettes.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av oss. Det er kun ansatte i Fagweb, som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Dinero samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på dinero.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Opplysningene behandlers også på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker en nettside.

Følgende informasjonskapsler brukes på dinero.no:
• Analyseverktøyet Google Analytics plasserer tre informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _ga, _gat og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter 50 måneder. Du kan lese mer om nettstatistikk over.

• Vår publiseringsløsning (Woocommerce) plasserer også informasjonskapsler på din maskin (PHPSESSID) disse brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og huske eventuelle valg du har gjort.

• Ved hjelp av Cloudflare identifiseres individuelle klienter bak en delt IP ved å legge igjen en informasjonkapsel(_cfduid). Dette benyttes for å stenge ute hackere og andre som ikke er velkomne.

• For å optimalisere annonsene som du ser fra oss legges det til informasjonskapsler fra Facebook(fr) og Google(_gclid, IDE).

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Særlig om markedsføring i e-post

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi bruke din epostadresse til å sende deg nyhetsbrev og markedsføring. E-posten vil aldri gis ut eller brukes til noe annet enn disse formålene.

Velger du å melde deg av nyhetsbrevet fjernes din e-postadresse og annen tilhørende informasjon.

Endringer i erklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Dinero.no på e-post post@dinero.no.

Skulle du ønske innsyn i personopplysningene vi sitter på, endre opplysningene, eller ønske all data om deg slettet kan du gjøre dette ved å kontakte oss på: post@dinero.no eller sende brev til Fagweb AS, Enebakkveien 117, 0680 Oslo.