Test av Bank2 Refinansiering

Bank2 Refinansiering

terningkast

Test av Bank2 Refinansiering

terningkast

 • Mulighet til en ny økonomisk start
 • Refinansiering fra 4,95% rente
 • Du kan søke med betalingsanmerkninger

infoDet er uforpliktende å søke!

Ved å fullføre søknadsskjema får du et uforpliktende tilbud som blant annet forteller rentevilkårene du vil få. Dette gir deg mulighet til å søke flere lån, for deretter å velge det beste tilbudet.

Test av Bank2 Refinansiering

Karakter

Lånegrense

300.000 - 10.000.000 kr

Aldersgrense

18 år

Maks nedbetalingstid

30 år

Bank2 Refinansiering

I vår test av forbrukslån er det en aktør som skiller seg særlig ut blant alternativene, nemlig Bank2. Denne utlåneren tilbyr lån med sikkerhet, et veldig godt alternativ for deg som vil refinansiere lån med en lav rente. Bank2 er Norges eneste bank som har spesialisert seg innen refinansiering.

Lån med sikkerhet og lave renter

Bank2 er et lån med sikkerhet, i motsetning til de andre lånene vi har sammenlignet. Det betyr at lånet sikres med pant i bolig eller annen fast eiendom. Risikoen er med andre ord ørlite høyere for deg enn ved et sedvanlig forbrukslån, men til gjengjeld vil Bank2 ved et lån med sikkerhet kunne gi deg lavere rente enn andre aktører på grunn av dette.

Sånn sett kan du spare mye på å velge Bank2 framfor andre utlånere dersom du ønsker å refinansiere, pusse opp eller kjøpe bolig.

Lån med betalingsanmerkning

Kvalifiserer du deg ikke til lån hos andre aktører på grunn av betalingsanmerkninger er Bank2 utlåneren for deg. Har du hatt problemer med betjening av lån og fått betalingsanmerkninger som følger av dette tidligere lar Bank2 deg starte med blanke ark. Som de selv sier: «Betalingsanmerkninger er ikke et hinder for en refinansiering hos oss».

De fleste utlånere krever at du ikke har noen betalingsanmerkning for at de skal innvilge deg lån. Bank2 inviterer deg til å løse de problemene du måtte ha per i dag.

Refinansier lån med sikkerhet

Bank2 har som visjon å bistå deg dersom du har hatt større eller mindre økonomiske problemer tidligere, og hjelper deg med å komme utfordringene dine til livs. Har du flere lån og kreditter kan det være en stor besparelse å samle disse til et større og mer gunstig lån, noe som kalles refinansiering. En måte å få bukt med gjeld er derfor refinansiering gjennom Bank2.

Hos Bank2 innebærer dette at du tar opp et nytt lån med sikkerhet hos de, og samler alle tidligere lån og utestående gjeld under ett lån. Siden dette lånet har gode rentebetingelser og sørger for at du slipper å betale gebyrer og renter hos flere forskjellige aktører, vil refinansiering gjennom Bank2 gjøre lånet ditt billigere. Refinansiering fra Bank2 begrenser seg ikke bare til de med økonomiske utfordringer, det tilbys gunstige vilkår til alle søkere med pant i eiendom.

Bank2 tilbyr også boliglån

En annen ting som skiller Bank2 fra utlånerne i vår test er at de også tilbyr boliglån. Du kan låne mellom 300 000 kroner og 10 millioner kroner med et lån fra Bank2. Nedbetalingstiden på lånet er inntil 30 år, med en minimum nedbetalingstid på 10 år.


Testen av Bank2 Refinansiering er utført av og er sist oppdatert .

Vår vurdering (Poengscore): 5 av mulige 6.

Fordeler

 • Mulighet til en ny økonomisk start.
 • Refinansiering for deg som eier bolig eller har kausjonist.
 • Mulighet til å refinansiere med gunstig rente, fra 4,95%.
 • Det beste refinansieringsalternativet for deg som eier bolig.
 • Mulighet til å søke med betalingsanmerkninger og/eller inkasso.
 • Bank2 skreddersyr refinansieringen for deg.

Ulemper

 • Høyt etableringsgebyr på 2% og minimum 15 000 kroner.

Betingelser

 • 23 års aldersgrense.
 • Pant i fast eiendom eller kausjonisk.
 • Norsk statsborger.
 • Fast inntekt.

Hva er dine erfaringer med Bank2 Refinansiering? Del med oss i kommentarfeltet!

sok230

infoDet er uforpliktende å søke!

Ved å fullføre søknadsskjema får du et uforpliktende tilbud som blant annet forteller rentevilkårene du vil få. Dette gir deg mulighet til å søke flere lån, for deretter å velge det beste tilbudet.

Gebyrer


 • Etableringsgebyr – 2% av lånebeløpet, minimum kr 15 000

Eff.rente 5,34 %, 2 mill., o/25 år, totalt: 3 581 354,- (Med sikkerhet i bolig)